Гласувайте за нас!
#

Кристиан Костов с прецизно създаден мини албум

Кристиан Костов с прецизно създаден мини албум

Кристиан Костов поставя финални акорди на един наситен творчески период в живота си с прецизно създаден мини албум – “Mood:”. Изданието съдържа 6 сингъла, включително популярните през последните месеци парчета – “Honest”, “Better” и “Things I Like”. С премиерата на EP-то излезе и 4-тият сингъл от него – “Thinking”.
Стартирайки професионалната си музикална кариера от България, с участието си в XFactor, Кристиан Костов вече се радва на голям международен успех като артист на водещата в света музикална компания Universal Music Group.
Още от първите си проекти, изпълнителят винаги се е стремял да надхвърля музикалните норми, към които много съвременни артисти се придържат, и последният му проект го доказва напълно. Малко по малко, младият артист разкрива части от картина, всяка от които абсолютно различна. Крайният вариант на произведението e “Mood:”.

Песните в EP-то разглеждат състоянията на ума, дълбаейки по-навътре в психиката на артиста.

За песните в “Mood:” Кристиан работи с екип от доказани професионалисти, чиито имена присъстват в кредитите на световни звезди като Bebe Rexha, Demi Lovato, Gallant и BTS.

Мини албумът започва с водещия сингъл “Thinking”, който хвърля поглед върху музикалния език на певеца през 2020 г. – оптимистичен и мечтателен, без да игнорира случващото се около нас.

Това настроение се запазва и в сингъла “Depressed on Wednesday” – иронично, най-щастливо звучащото парче от албума, което засяга темите за менталното здраве от освежаващо оптимистична гледна точка, която гласи: “Можем да победим това, ако сме заедно!”
Иронията не отсъства и в “Things I Like” – там талантливият изпълнител ни представя образа на партньора-мечта. Качествата, които търсим в другия, изброени в секция “Търся” в приложение за запознанства, тук са заместени от такива, които най-малкото са предпоставка за проблем. “Honest” – това е първата песен от албума “Mood:”, която се появява след края на експлозивна връзка.

Междувременно, сингълът “Take Me Back” е зареден със словесна и музикална носталгия с груув звученето си от 80-те. Последният сингъл в списъка с песни, “Better”, е перфектен край на тази история и резонира с вибрациите на света, в който се надяваме да живеем по-добре.

Мини албумът “Mood:” е цяло преживяване. Воден от музиката, слушателят неусетно преминава през него. А този, който реши да се върне, със сигурност ще намери историята, която перфектно го описва.

Tracklist

1. Thinking*

2. Depressed On Wednesday

3. Things I Like

4. Honest

5. Take Me Back

6. Better

Signal.bg

Тагове: Kristiyan Kostov, s precizno, susdaden, mini, album, free, news

Nirvana

Коментари

Реклама

Рекламирайте при нас! Пишете ни на Контакти!