Гласувайте за нас!
#

Галена даде мощен старт на новия парти сезон в Лондон

Галена даде мощен старт на новия парти сезон в Лондон

Галена даде мощен старт на новия парти сезон в Лондон

Галена направи поредното горещо парти с много емоции и хитове. Този път това могат да потвърдят сънародниците ни във Великобритания, които празнуваха и се забавляваха с една от най-обичаните български изпълнителки през уикенда.

Звездата на “Пайнер“ пя за всички тях в съботната нощ в Selby Center като постави силно начало на българските тържества по повод предстоящите пролетни празници. Началото бе запазено за емблематични български народни мелодии, а “Сърце“ и “Феноменален“ вдигнаха всички на крака.

“Будилникъ“ партито ще се запомни и с многобройните музикални поздрави, за които Галена провокира силния пол в залата да отправи към дамите. Хитове като “Знам диагнозата“, “Дяволът ме кара“ и #МамаУраган бяха малка част от желанията на публиката, а още много емблематични заглавия превърнаха този празничен концерт в неповторимо изживяване за всеки присъстващ, съобщават от Планета ТВ.

Хитовата певица с радост посещава английската столица, защото там има много приятели. Още на следващия ден след своя концерт, тя посвети част от свободното си време за приятен обяд в компания на своя близка. Изборът им се спря на едно от най-новите и актуални заведения Brasserie of Light, което се намира в Selfridges и предлага елегантна обстановка в стил Арт Деко.

Точно там в началото на януари Дейвид Бекъм и Дилън Джоунс, главен редактор на британското издание на списание GQ, бяха домакини на парти по повод седмицата на мъжката мода в Лондон.

Българските празници в Лондон продължават, а следващото голямо “Будилникъ“ парти ще бъде след Гергьовден, на 11 май, със специалното участие на Анелия.

Signal.bg

Тагове: Galena, dade, moshten, start, na novia, parti, sezon, v London, free

Nirvana

Коментари

Реклама

Рекламирайте при нас! Пишете ни на Контакти!